Alle weetjes van het Web

Dit is de fijnste blow dry salon van Hoofddorp

blow dry salon HoofddorpVoor mijn verjaardag ben ik op zoek gegaan naar een blow dry salon in Hoofddorp. Eerder had ik hier eigenlijk nog nooit van gehoord, maar een vriendin vertelde mij hierover en toen was ik meteen enthousiast. Direct ben ik een kijkje gaan nemen op hun website en die sprak mij heel erg aan. Toen heb ik even gebeld om te vragen of zij op korte termijn tijd voor mij hadden. Gelukkig was dat het geval en een paar dagen later kon ik al terecht. Ik vond het belangrijk om er voor mijn feestje goed uit te zien en zelf ben ik nooit zo goed in het stijlen van mijn haar. Het enige wat mij nog wel lukt is het met een stijltang recht maken, maar verder dan dat komt het ook echt niet.

Het is prachtig geworden

Toen ik bij deze blow dry salon in Hoofddorp kwam, werd er ook echt geluisterd naar wat ik graag wilde. Het is ongelofelijk mooi geworden en ik heb zelfs nog wat tips gekregen over hoe ik dit resultaat zelf ook kan bereiken. Hopelijk lukt mij dit, want dit is iets wat ik iedere dag wel zou willen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om hier eens lang te gaan voor een speciale gelegenheid of om jezelf gewoon te verwennen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.