Alle weetjes van het Web

Een schoonheidssalon in Almere

Sinds ik de schoonheidssalon Almere heb ontdekt, ben ik hier al meerdere keren geweest. Behalve de zeer ontspannen sfeer heb ik nu een huid gekregen waar ik bijzonder trots op ben. Vroeger als klein kind had ik een droge huid, hier werd ik ook vaak mee gepest. Ondanks dat ik mij altijd goed insmeerde, bleef mijn huid zeer droog. Hierdoor ontstonden er vaak schilfers en dit was nooit een mooi gezicht. Toen ik wat ouder werd kon ik dit wat makkelijker camoufleren met diverse make-up spullen. Maar nu heb ik eindelijk de oplossing gevonden en dat is door middel van een behandeling bij de Beauty Lounge.   schoonheidssalon Almere

Een super resultaat

Nadat ik mijn afspraak bij de schoonheidssalon in Almere had gemaakt, was ik best wel zenuwachtig. Vooral omdat ik al zo lang met dit probleem loop en er nooit iets aan heb laten doen. Toen ik binnen kwam bij deze Beauty Lounge voelde ik mij al meteen op mijn gemak. Ik werd vriendelijk door de eigenaresse ontvangen en na een klein kennismakingsgesprek ging zij aan de slag.

Wij zijn nu een maand verder en heb ondertussen drie behandelingen gehad. Het resultaat mag er wezen en mijn huid ziet er inmiddels een stuk stralender uit.

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.