Alle weetjes van het Web

Geweldige acupunctuur regio Hoofddorp

Vanaf het moment dat ik de tip heb gekregen om voor mijn klachten naar de acupunctuur regio Hoofddorp te gaan, voel ik mij weer als herboren. Jarenlang loop ik met hevige hoofdpijn op elk moment van de dag. Speciale voeding en oefeningen haalden niets uit, de pijn werd alleen maar erger. Tot ik op een gegeven moment er helemaal doorheen zat en ik niet meer normaal kon functioneren. Zelfs mijn werkgever begon te klagen dat ik vaker ziek was dan dat ik op het werk aanwezig was. Nu werd het dus serieus en moest ik echt naar een oplossing op zoek.  acupunctuur Hoofddorp

Geen hoofdpijn meer

Omdat ik de afgelopen jaren al zoveel had gedaan om van mijn hoofdpijn af te komen, maar alles zonder enig resultaat, was mijn laatste strohalm om naar de acupunctuur regio  Hoofddorp te gaan. Van een goede vriendin had ik hierover zoveel goede verhalen gehoord, hier moest ik beslist een keer heen. Meteen een afspraak gemaakt en tijdens een intake werd bekeken hoe zij mij het beste konden helpen. 

Inmiddels ben ik een half jaar verder en na meerdere behandelingen ben ik zo goed als helemaal van mijn klacht af. Deze therapie heeft bijzonder goed geholpen, was ik daar maar jaren eerder aan begonnen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.