Alle weetjes van het Web

Microdermabrasie Amsterdam voor een jonge en strakke huid

Wilt u graag een jonge en strakke huid? Dan is microdermabrasie Amsterdam de perfecte oplossing voor u!

 

Microdermabrasie Amsterdam is een techniek, waardoor u een jonge en strakke huid krijgt. microdermabrasie Amsterdam gebruikt hiervoor een speciale vacuümtechniek. Met behulp van steriele microkristallen worden laagjes dode en oude huidcellen verwijderd. Hierbij raken verstopte poriën weer schoon. Uw huid wordt helemaal gereinigd en uw bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ook de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Als resultaat krijgt u een gladde en jongere huid.

microdermabrasie AmsterdamWaarom kiezen voor microdermabrasie Amsterdam?

Voor de behandeling Microdermabrasie Amsterdam maken zij gebruik van de nieuwste technologieën. Microdermabrasie Amsterdam gebruikt de Medcos MicroSkinPolish voor de behandelingen. Dit is een product ontworpen door een Nederlands bedrijf en voldoet aan alle eisen. Het apparaat is dan ook erg veilig. En geeft u de meest effectieve microdermabrasie behandeling die er bestaat. Daarnaast krijgt u bij Microdermabrasie Amsterdam meer dan alleen de microdermabrasie behandeling. De Medcos MicroSkinPolish geeft namelijk een drie-in-één behandeling.

 

Na de behandeling

U krijgt na de microdermabrasie behandeling nog een Low Level Laser therapie. Hierbij wordt rood licht en infrarood licht lokaal toegepast. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Tijdens deze behandeling worden belangrijke vitaminen en antioxidanten aangebracht. Het lichaamseigen hyaluronzuur wordt ook op uw lichaam aangebracht. Als u ouder wordt, dan neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in uw lichaam af en wordt uw huid droger. Door middel van een speciale massagetechniek, zorgen zij ervoor dat deze stoffen goed in uw huid worden opgenomen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.