Alle weetjes van het Web

Stapelbed

Een TÜV getest stapelbed in alle soorten en maten. Bij Perfect Homeshop zijn alle matrassen en bedden gemaakt van natuurlijke topmaterialen waarbij gelet werd op veiligheid en gemak. Alle stapelbedden worden geleverd met gratis en bijpassende matrassen en bedbodems. Stapelbedden zijn erg praktisch als je ruimte wilt besparen. Als je dus een wat kleinere woning hebt maar een groot gezin, dan kan een stapelbed dus erg handig zijn en een oplossing voor ruimtegebrek. Perfect Homeshop heeft diverse stapelbedden die gemaakt zijn van hoogwaardig kwaliteit hout. Ook zijn ze voorzien van lattenbodems en voldoen ze aan alle strenge EU normen. Een van de belangrijkste beschermingen zijn misschien wel de zijpanelen om ervoor te zorgen dat je kind niet uit bed valt. Ook heeft Perfect Homeshop bedden met extra opberglades en extra bedden.

stapelbed

Voordelen van een stapelbed

Een stapelbed heeft een paar voordelen:

  • Hygiëne gegarandeerd: alle kinderbedden worden geleverd met een afritsbare hoes die ook wasbaar is
  • Inclusief gratis matrassen: een gratis schuim matras van 7 cm dik
  • Veiligheid & betrouwbaarheid: elk stapelbed wordt ontwikkeld in de EU volgens de EU veiligheidsnormen en is TÜV getest.

Hele grote gezinnen kiezen er soms voor om in 1 slaapkamer 2 of misschien zelfs 3 stapelbedden te plaatsen. Perfect Homeshop doet altijd hun best om de bedden zo stevig mogelijk te maken zodat je kinderen veilig zijn. Wil je meer weten? Klik dan hier!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.