Alle weetjes van het Web

Zwemplezier tijdens je vakantie

Een vakantie zonder lekker te zwemmen met het hele gezin is geen vakantie, zoek je een camping met zwembad dan is de Leistert de camping voor je. Of de zon nu schijnt of het regent, op de camping kun je altijd een duik nemen in het water. Is het mooi weer en schijnt de zon dan kun je in het golfslagbad buiten zwemmen. Wanneer het regent geniet je binnen van het subtropische zwemparadijs van de vele faciliteiten. Waaronder een echte stroomversnelling en glijbanen voor de hele familie.

Met de kleinsten naar de waterspeeltuin

Terwijl de oudere kinderen lekker in de zwembaden aan het zwemmen zijn, is er voor de kleine gasten een echte waterspeeltuin. Dwars door de speeltuin loopt een rivier heen, via vele hindernissen kom je terecht bij het begin van de rivier. Al slingerend aan de apen touwen om vanaf de uitkijktoren een prachtig uitzicht te hebben over de speeltuin. Een camping met zwembad voor jong en oud zo kun je de Leistert omschrijven.

bungalow

Genieten van de zwemvijver op het park

Een camping met zwembad betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn om in de natuur een frisse duik te nemen.In de zwemvijver kun je als het een mooie dag is ook genieten van het heerlijke water, ben je een zonaanbidder plof dan met je handdoek lekker op het strand neer om een kleurtje op te doen. Zo zijn er voor water liefhebbers meer dan voldoende mogelijkheden om een frisse duik te nemen. Zowel in de vijver als de zwembaden optimaal genieten van je welverdiende vakantie.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.