Alle weetjes van het Web

Floating

Floaten in de Dreampod. Nu vraag jij je misschien af wat is Floating. Dit is een zoutwater bad met de beste hygiëne ter wereld. Je waant je in een ruimte waar verder niemand is, alleen op deze manier kan jij je helemaal overgeven. Een uur in dit bad staat gelijk aan drie uur slaap. Doordat je helemaal gewichtloos bent in dit zoute water is het heel erg makkelijk ontspannen. Bovendien krijgen je hersenen geen prikkels van buitenaf. Ervaar ook deze geweldige manier van ontspannen en maak een afspraak bij ZEN ZON ZEE. Dit bedrijf beschikt als eerste en enige deze Dreampod.

puur genieten

Genieten tijdens floating

Doordat het zoute water jouw lichaam als het ware optilt, drijf je in deze pod. Een hele rare, maar o zo geweldige ervaring. Wanneer je in het dagelijkse leven nogal gestrest bent is deze uniek ervaring zeker aan te raden. Je stapt in dit bad en komt er weer herboren uit.

In het begin is het wennen en daarom wordt een twee of drie Floating sessies aan te raden. Maar dat is geheel jouw eigen keuze. Het is een geweldige ervaring om mee te maken dat jouw lichaam als het ware door het zoute water wordt gedragen. Hierdoor zweef je als het ware op het water. Jouw lichaam kan hierdoor makkelijker ontspannen en ook jouw geest legt zich hierbij neer. Even helemaal niks voelen en op deze manier jouw hersenen de rust geven. Een hele aparte, maar o zo een geweldige ervaring.

Wellness

Afspraak maken

Nieuwsgierig geworden naar dit Floaten, maak dan een afspraak. Online kan je menu reserveringen vinden en hier kan jij jouw afspraak inplannen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.